Over mij

32 jaar, woonachtig met mijn wederhelft in Gent. Mama van schat Nora (°september 2007) en minischat Remi (°augustus 2009) die momenteel het grootste deel van mijn tijd en gedachten in beslag nemen.

dinsdag 28 februari 2012

Daar gaat hij...

Ook al probeerde ik hem uit alle macht tegen te houden, toch kwam hij met rasse schreden naderbij.
Toen werd het hier een ziekenboeg en was de krokusvakantie plots voorbij, en stond hij voor de deur: Remi's eerste schooldag.

De tweede keer minder erg? Vergeet het, 't was zo mogelijk nog verschrikkelijker of de vorige keer. Het feit dat de juf hem van mij moest lostrekken, maakte de zaak er niet beter op.

Verdict na zijn eerste dag: hij had het lastig, vroeg veel naar mama en papa, had vaak verdriet, maar het beterde na de middag.

En de mama? Laten we zeggen dat het een zeer goed idee was om de mascara die ochtend ongebruikt in de kast te laten...

Toen zag hij het nog allemaal zitten.

Vandaag de tweede dag: hij gaf geen kik deze morgen toen de papa hem afzette!

3 opmerkingen:

 1. Pfff... het staat mij ook te wachten na de Paasvakante. Ik denk dat het ook moeilijker gaat zijn om dat "klein venteke" af te zetten dan zijn zus in den tijd. Eerst nog droog krijgen tegen die tijd, tips?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoh Liesje, dat was bij mij ook zo. Bij Nora was het lastig, maar bij Remi zo mogelijk nog meer. Jongens zijn ook zo veel aanhankelijker hé. Proper krijgen? Ik moet zeggen, noch bij Nora, noch bij Remi hebben wij daar iets speciaals voor gedaan. Die waren allebei "plots" proper. Vooral niet forceren denk ik. Succes! Ik ben benieuwd...

   Verwijderen
 2. Het staat ons ook te wachten na de Hemelvaartvakantie. Ik zie er nu al tegenop. Voor mij is het ondertussen de derde keer maar ik kan het je beamen hoor: het wordt met de tijd moeilijker.
  Gelukkig ging het de tweede dag al een beetje beter. Da's toch al een geruststelling. Hopelijk blijft het goed gaan.

  BeantwoordenVerwijderen