Over mij

32 jaar, woonachtig met mijn wederhelft in Gent. Mama van schat Nora (°september 2007) en minischat Remi (°augustus 2009) die momenteel het grootste deel van mijn tijd en gedachten in beslag nemen.

donderdag 21 oktober 2010

Noremi is going dark.

Niet dat er hier niks te melden valt, maar mijn laptop gaf de geest (nog geen twee jaar oud). Er zou iets zijn met "de voeding". 't Zegt me niet veel, maar aan het gezicht van onze laptopdokter te zien, is het vrij ernstig, zoniet ongeneeslijk (lees: te duur om nog te herstellen). Vandaar mijn blogstilte want ik moet nu zo tussendoor op andermans PC/laptop/... mijn blog updaten.

Ondertussen zijn tips over goede, betaalbare laptops die niet na twee jaar de geest geven meer dan welkom.

Update: Den Acer blijkt dan toch niet zò slecht te zijn. 't Was den oplader die de geest had gegeven. Nieuwe oplader gekocht en Macbookdroom in de ijskast gestopt. 

8 opmerkingen:

 1. En ik van mijn iBook. Maar of dat betaalbaar is, dat laat ik aan u over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel ten eerste is de vraag wat jij duur vindt....

  Wij hebben hier al sinds 2008 een Macbook en wel ja die zijn dan wel wat duurder dan een gewone laptop, maar als je inhoudelijk vergelijkt ook weer niet.

  Ze gaan betrekkelijk lang mee - tenzij je ze echt fysiek mishandelt - en je kan er altijd geheugen in bijsteken.

  Vanaf 999 euro heb je er al eentje, en als je- of vrienden - binnenkort een reisje naar Amerika plant, heb je hem zelfs voor stukken minder...

  Het hangt er ook vanaf wat je met zo'n ding wil doen ... maar wij zijn uiterst tevreden van dat Macbookje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hier ook mac... maar als je daar een keer mee begint, ben je voor altijd verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van Mac ken ik niks, maar ik ben ook héél tevreden over de Dell-laptop. En die hebben wij nu net twee jaar en hij is nog niet kapot ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Merci iedereen. Nu heb ik een Acer, dus dat zal het alvast niet worden. Ze zeggen "once you go Mac, you never go back" en ik ben sinds kort verslaafd aan mijn I-phone (goddank dat ik die nog heb, zo kan ik op een klein scherm alles nog volgen in blogland), dus als het budget er is, zal het idd een Mac worden (droom droom).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Macbook.
  En als je iemand kent met een lerarenkaart, dan kan hij/zij die kopen in de apple-shop met lerarenkorting.
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen