Over mij

32 jaar, woonachtig met mijn wederhelft in Gent. Mama van schat Nora (°september 2007) en minischat Remi (°augustus 2009) die momenteel het grootste deel van mijn tijd en gedachten in beslag nemen.

dinsdag 13 maart 2012

#Wijvenweek: Beautyqueen?

Een dag te laat, maar tijdens Wijvenweek kan ik me dat wel veroorloven zeker? Excuus? Geen. Gewoon geen zin gisteren. Soms mag een wijf ook eens lui zijn.

Dus Beautyqueen? Ik? Hmmm.
Laten we zeggen dat ik meestal niet de deur uitga zonder een laagje getinte dagcrème. En neen, dat is geen fond de teint. Fond de teint dat plakt en dat maakt plekken en ik kan daar niet tegen. Getinte dagcrème is gewone dagcrème met een klein beetje kleur. Of dat is toch wat den apotheker mij wijsmaakte. Ik gebruik ook wallenpotlood. Een moeder zonder wallenpotlood, das zoals een café zonder bier. Die van M.A.C. works miracles!! En voor de rest wat mascara.
En kleren, meestal vind ik van mezelf dat ik wel proper gekleed ga. Kleedjes, kleurkes, hakken, ...
Maar... eens de werkdag gepasseerd is en ik kom thuis dan is het eerste wat ik doe (na mijn kinderkes knuffelen) naar boven stormen en mijn vrijetijdskleren aandoen: t-shirt & trainingsbroek. Dat is mijn uniform. Belt ge 's avonds aan mijn deur, dan geneer ik me niet om u zo te ontvangen. U weze gewaarschuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten