Over mij

32 jaar, woonachtig met mijn wederhelft in Gent. Mama van schat Nora (°september 2007) en minischat Remi (°augustus 2009) die momenteel het grootste deel van mijn tijd en gedachten in beslag nemen.

dinsdag 13 maart 2012

#Wijvenweek: kleine kantjes en guilty pleasures.

Kleine kantjes:
- ik ben kuisziek. Ik wil en eis dat alles altijd proper en netjes is. Gedaan met eten betekent hier handjes wassen, want ik krijg de kriebels van vette kindervingerkes op mijn zwarte vloer. Inderdaad, deze dame met kuisziekte had ooit het schitterende idee om hier een zwarte vloer te (laten) leggen. Mede door mijn kuisziekte kan ik geen kuisvrouwen in mijn huis verdragen. Die doen dat nooit zoals ik dat wil. Nooit. Of ze pikken uw jeansbroek. Soms steek ik mijn kinders in de douche ipv in bad omdat ik net het bad heb gekuist. Echt. Ik vind persoonlijk dat ik daar echt al in verbeterd ben, maar als ik dat zeg dan begint mijn wederhelft te rologen.
- ik ben ecologisch niet goed bezig. Waterverbuik, elektriciteitsverbuik, autogebruik, ... Het zou hier allemaal wel eens mogen herbekeken worden.
- dit sluit meer aan bij gisteren: voor iedereen die mij kent en die denkt dat ik steil bruin haar heb, gefopt!!  Ik heb fluthaar, dat kroezelt en golft en om mijn haar zo steil te krijgen moet ik een half uur vroeger opstaan. Wassen & brushen, iedere dag! Ook niet bijster ecologisch nu ik erover nadenk.

Guilty pleasers:
Witte wijn, nonnetetten van den Daskalidès Chocolate Room, neuzekes, cava, champagne, pasta, zure beerkes uit de Colruyt, domme TV-programma's, Amerikaanse TV-programma's à la CSI (NY, Las Vegas èn Miami), Maltezers, andere wijvenblogs, ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten