Over mij

32 jaar, woonachtig met mijn wederhelft in Gent. Mama van schat Nora (°september 2007) en minischat Remi (°augustus 2009) die momenteel het grootste deel van mijn tijd en gedachten in beslag nemen.

dinsdag 17 april 2012

En toen naaide ik nog eens wat.

Na een lange naaipauze - alweer - schoot ik nog eens in actie. Ik kocht hier een zomerkleedje van Filou en Friends omwille van het leuke stofje. Qua model vond ik het vrij simpel, maar less is sometimes more. Bij FabricCity kocht ik een stofje van Michael Miller en een metertje paspel. En op - alweer - een naaiavond onder vriendinnen, stak ik dit kleedje in een mum van tijd in elkaar. Dankzij haar overlock weliswaar. 't Is toch een gerief.
Het originele modelletje heeft een ritssluiting op de rug. Aangezien ik nog steeds geen blinde rits kan innaaien en mijn naaimachine raar doet bij het maken van knoopsgaten ik ook al geen held ben als het op knoopsgaten aankomt, ging ik voor een sluiting zoals hier.

Het gileetje kocht ik tijdens onze uitgewaaide en uitgeregende, maar toch ontspannende vakantie aan zee.


En zie nu... die schoenen passen daar toch perfect bij?

6 opmerkingen:

  1. Een super leuk kleedje. Heel tof in combinatie met de schoentjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai zo mooi! Ik ben curieus naar de rest van uwen blog! Ik ben wel je eigenste magische nummer 69 geworden (en da's eigenlijk gewoon kei positief bedoeld ;-))

    BeantwoordenVerwijderen