Over mij

32 jaar, woonachtig met mijn wederhelft in Gent. Mama van schat Nora (°september 2007) en minischat Remi (°augustus 2009) die momenteel het grootste deel van mijn tijd en gedachten in beslag nemen.

vrijdag 9 april 2010

Afscheidsbloemetjes

Alhoewel ik deze schitterend vond en ze zeker ooit nog eens zullen gemaakt worden voor de één of andere gelegenheid, had ik er nu te weinig tijd voor.
Ik vond het idee van Meisjesmama's bloemetjes niet slecht, maar wist nu niet of ze echte bloemen bedoelde of niet. Ik was oorspronkelijk van plan om voor echte bloemetjes te gaan, maar ik vond geen miniplantjes voor in mijn minipotjes en besliste dan maar om zelf bloemetjes te maken, uit vilt.

Et voilà: het afscheidscadeautje voor de kindjes in Nora's creche:

Ze zijn nog niet volledig klaar. Ik ben er namelijk nog niet uit: lijm ik de bloemetjes gewoon vast op de potjes, of vul ik de potjes met pedagogisch onverantwoorde smarties en duw ik de bloemetjes er dan gewoon in? Of, een ander idee: kleef ik een magneet op de achterkant, zodat de bloemetjes toch nog ergens voor kunnen dienen? Ik zal er nog eens een nachtje over slapen.

2 opmerkingen:

  1. hey, wat leuk dat jij mijn beesjes zo tof vindt :) misschien is het wel leuk om van een aantal bloemetjes een broche'ke te maken, voor de meiden dan, en voor de jongens, die kunnen misschien de magneet gebruiken, en vullen met smarties die dingen :) Tis maar een idee! veel succes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat ben ik blij dat ik nog een maand of 5 mijn Roosje dicht bij mij heb. Brrrrr...ik kijk zo NIET uit naar haar eerste schooldag.
    Deze zijn wel heel leuk! Een magneetje is wel een tof idee.

    BeantwoordenVerwijderen