Over mij

32 jaar, woonachtig met mijn wederhelft in Gent. Mama van schat Nora (°september 2007) en minischat Remi (°augustus 2009) die momenteel het grootste deel van mijn tijd en gedachten in beslag nemen.

zondag 18 april 2010

terug van weggeweest

Ha mensen, na een lange blog- en naaistilte ben ik er weer. 't Waren twee drukke weken: Weekend naar d' Ardennen voor een uitgesteld familie-nieuwjaarsdiner, Plopsaland, Brielmeersen, Blaarmeersen, Speelstraat, afspreken met een collega, verjaren, gaan shoppen, ontbijten op hotel in Gent, gaan eten met vriendinnen, ouwemetentaartnamiddag (met dezelfde vriendinnen), maar vooral genieten van elkaar en de mini's ... en dat allemaal overgoten met een zalig lentezonnetje! En, mijn wederhelft heeft mijn bergkotje volledig ingericht. Na vier jaar alles op een hoop smijten en dan vloeken als ik iets nodig had, heb ik nu een superschoon, op maat gemaakt rek in stainless steel, en ineens een nieuw ijskastje voor den drank ook. 't Kon niet op!

't Was echt een toffe vakantie! En tussen al dat druk over en weer lopen en van pier naar pol rijden, slaagde ik er ook nog in om een rokje voor Nora in elkaar te flansen. Multitasking heet dat dan.
Wat het rokje betreft: foto's volgen, of misschien ook niet, want het is barslecht afgewerkt en het is infeite echt niet mooi. Nog niet...

En morgen, wel morgen gaat Nora naar school. Pffff... ik ben daar dus nog steeds niet goed van. Ik heb mijn broer opgetrommeld om op Remi te komen passen, zodat ik op mijn gemak Nora naar school kan brengen. Ik heb al overwogen om drie uur in mijn auto te bivakeren en af en toe eens over het muurtje te gaan piepen (zo tijdens de speeltijd of zo, als ze allemaal buiten spelen). Want zie eens dat er daar zo een zesjarige uit de kluiten gewassen AA-Gent supporterke, "Anderlecht superslecht" scanderend, mijn dochter omver loopt? En niemand heeft het gezien? Hah, dan sta ik daar wel sebiet klaar hé om de tranen weg te kussen... Beetje overdreven zeker? Ik zal maar naar huis rijden en de uren en minuten aftellen tot ik ze weer mag gaan halen.

1 opmerking:

  1. haha, wacht maar tot ze eens op kot gaat, dan kan je helemaal niet meer over het muurtje kijken :)
    maar alvast veel succes morgen!

    BeantwoordenVerwijderen