Over mij

32 jaar, woonachtig met mijn wederhelft in Gent. Mama van schat Nora (°september 2007) en minischat Remi (°augustus 2009) die momenteel het grootste deel van mijn tijd en gedachten in beslag nemen.

maandag 31 mei 2010

Bye Bye Kitty, Hello Roodkapje

Bij Meisjesmama zag ik onlangs dit. En had Nora nu net niet de meest lelijke poppenbuggy ooit: fluoroze, Hello Kitty, hartjes... you get the point. Ik was al lang van plan om de poppenbuggy eens te transformeren, maar het was er nog niet van gekomen. Maar deze namiddag: regen, twee slapende mini's, zin en inspiratie en het huis (ongeveer) aan de kant, wat restjes stof, wattine, biais en ons Sylvia, kortom alle ingrediĆ«nten voor een naainamiddag.
Ik heb geen "voor"-foto's (vergeten in al mijn haast), maar dit zijn de "na"-foto's:En Nora: die werd wakker en zag dat het goed was. Gelukkig maar, want bij het in stukken knippen van de originele Hello Kitty - hoes maakte ik me plots de bedenking dat het wel erg was dat ik het kind haar buggy aan flarden aan het snijden was, enkel en alleen omdat ik anti-Kitty ben. Maar ze vindt het mooi en Hello Kitty is ze al lang vergeten.

5 opmerkingen:

 1. Mooi zeg! Ik ben ook geen zo'n Kitty-fan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amaai seg! gij hebt er nog al eens uw werk van gemaakt! Met wattine en doorstikken en al seg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mercikes.
  Ah ja, ik moest wel zorgen dat het in orde was na mijn impulsieve daad. Zie eens dat het kindeke haar Hello Kitty terug wou??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb jij geluk, zeg! En het resultaat mag er wezen.

  BeantwoordenVerwijderen