Over mij

32 jaar, woonachtig met mijn wederhelft in Gent. Mama van schat Nora (°september 2007) en minischat Remi (°augustus 2009) die momenteel het grootste deel van mijn tijd en gedachten in beslag nemen.

woensdag 17 maart 2010

Eindelijk lente!!

Deze namiddag was het moeder-dochterdag. Samen naar de stad om zomerkleertjes, schoenen (ik laat me niet meer vangen, zoals vorig jaar toen ik vlak voor de zomer nog sandaaltjes voor Nora nodig had en ik gans Groot Gent heb afgelopen op zoek naar het perfecte paar), en een pannenkoek.

't Was leuk en gezellig (minus enkele peuterpubercrisiskes die vrij vlug bezworen waren). De lente, het doet toch wat met de bevolking, iedereen is veel vrolijker en plots zijn de chagrijnige gezichten heel ver te zoeken. Leuk leuk leuk. Ik merk het op 't werk ook: iedereen heeft zin een een babbel. Waar het tot vorige week allemaal "ik ben de winter beu, grmbl, zucht, grrrr, blaas" was dat de klok sloeg, is het nu "hoe is het met de kindjes, lach, giechel?".

Enfin, meer heb ik niet te melden. Ik ben gewoon blij dat het eindelijk lente is!

En ziehier de buit (een dame moet toch schoenen hebben niet waar?):

3 opmerkingen:

  1. ben getuige dat haar crisiskes goed meevielen. Hier is de schoenenbuit ook binnen van vandaag, een dame moet inderdaad (veel) schoenen hebben. Nu de mama nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Roos had die sandaaltjes van Pepe vorige zomer ook...ze zijn geweldig! Ze heeft ze van eind juni tot eind september dag in dag uit aangehad en het is er niet aan te zien. Goede koop!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Polkadotjes: Nora had ze vorig jaar ook al, maar in het gifgroen. Idem hier: non-stop gedragen zolang het weer het toeliet.

    BeantwoordenVerwijderen