Over mij

32 jaar, woonachtig met mijn wederhelft in Gent. Mama van schat Nora (°september 2007) en minischat Remi (°augustus 2009) die momenteel het grootste deel van mijn tijd en gedachten in beslag nemen.

dinsdag 30 maart 2010

Warme oproep

Zoals jullie in de vorig post kunnen lezen, komt Nora's eerste schooldag met rasse schreden dichterbij. En zo ook haar laatste dag in de crèche. Snik.
Ik ben hier al een paar dagen mijn hersenen aan het pijnigen over wat ik zou kunnen maken voor de kindjes van Nora's groep. 't Mag vooral niet te veel werk inkruipen, want - 'k ben er weer vroeg bij - ik zou ze de laatste week van de paasvakantie al nodig hebben. En deze week en komend weekend ben ik drukbezet en zal de naaimachine niet uit de kast gehaald worden. 't Mag ook een niet-naai-projectje zijn hoor! Alle ideeën zijn welkom!

5 opmerkingen:

 1. ik gaf die lieve meisjes een bloemetje elks en een grappig kaartje uit de Fallen Angels met voor elke schat van een leidster een persoonlijk tekstje (over wat wij in hen zo apprecieerden, wat ons altijd zal bijblijven...) 't zijn toch zo'n schatten he, we zouden nog eens op bezoek moeten gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In mijn lijstje staan een aantal leuke dingen die andere mensen maakte:
  -http://madebymamasha.blogspot.com/2010/01/t-is-nooit-te-laat-om-merci-te-zeggen.html (voor de verzorgsters)
  - http://www.ariadneathome.nl/ideeengids-menu/windmolen/(voor de kindjes)
  - http://bkids.typepad.com/bookhoucraftprojects/2009/09/project-35-chalkboard-clipboard-and-photo-magnets.html (de magneetjes)
  - http://chezbeeperbebe.blogspot.com/2009/06/tutorial-dozen-animal-sewing-cards.html (naaikaarten voor de kindjes)
  ...
  Ik kan nog even doorgaan, dus als je nog meer inspiratienodig hebt, mail dan even

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik plaatste juist een berichtje over stoffen beestjes, misschien is dat een idee? Kijk maar eens, groetjes en veel succes met je zoektocht. groetjes poppie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam net via via op een leuke site terecht waar je tractaties kan afprinten enz...
  Party-kids.nl zou het moeten zijn.
  Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij onze kleine M op de crèche vertrokken ze per leefgroep. De verzorgster zag dus haar 5 kleintjes vertrekken. Ik heb daarom 5 handpoppen gemaakt die elk een van de kindjes voorstelde.

  BeantwoordenVerwijderen