Over mij

32 jaar, woonachtig met mijn wederhelft in Gent. Mama van schat Nora (°september 2007) en minischat Remi (°augustus 2009) die momenteel het grootste deel van mijn tijd en gedachten in beslag nemen.

zondag 10 januari 2010

Maandag zondagSinds 1 januari 2010 werk ik vier vijfden. Juij. Ik heb na Nora's geboorte mijn ouderschapsverlof gelaten voor wat het was, maar na de geboorte van de jongste spruit, vond ik het toch tijd worden voor een extra dagje thuis. Dus, de komende 30 maanden is maandag voor mij zondag! Het feit dat ik ook op zaterdagvoormiddag moet werken, maakt de maandag dus nog wat meer zondag.

'k Moet eerlijk toegeven: vorige maandagavond lag ik toch wel vrij uitgeteld in de zetel na zo een ganse dag met één peuterpuber en één vijfmaander met een vijfmaandensprong. Maar ik heb er toch van genoten en ben heeeeeeeel productief geweest (duplohuizen gebouwd, strijkske geplaceerd, dweilke geslaan, ...)

Het is toch een zalig gevoel, zo op het einde van het weekend beseffen dat het eigenlijk nog niet voorbij is!

Wat dat peuterpuberen betreft: ik hoop dat die fase gauw voorbij is, want de laatste tijd loopt het hier de spuigaten uit. Maar meer over mijn dochters' fratsen op een andere keer. Nu ga ik nog een beetje genieten...

1 opmerking:

  1. Leuk hé, op maandag niet hoeven te werken! Om de zoveel weken heb ik een weekend van drie dagen in mijn roulement, genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen